Samenwerkingen en partners

Uitgelichte samenwerkingen

Els van Leeuwen: Trainer bij 'School tegen Schelden'

Els kwam ik een aantal jaar geleden tegen in mijn netwerk en gelijk hadden wij een click. Sindsdien werken wij heel veel samen, vooral in de gezondheidszorg (in de ouderenzorg en thuiszorg) met thema’s als grensoverschrijdend gedrag, ABC methodiek en psychiatrie.

Els is een gedreven en ervaren trainer en samen maken wij vele mooie trainingen.

Bernadette van de Brekel: Trainer bij 'Weerbaar op je werk'

Ik kwam met  Bernadette in contact, nadat een collega mij aan haar had aanbevolen. Inmiddels werken wij al weer ruim 5 jaar samen op een hele prettige wijze.

Samen met haar geef ik agressietrainingen, trainingen in slechtnieuws en trauma verwerkende gesprekken. De doelgroep is breed, zowel zorg als gemeenten e.d.

Het is zeer prettig werken met Bernadette en mijn inbreng als acteur doet er toe in voorbereiding en in de trainingen. Samen met Bernadette maken wij dan ook succesvolle trainingen.

Simone Grooters: SG trainingen & coaching

Ik heb Simone ontmoet in een training trainingsacteren in de psychiatrie waar ik een deelnemer was. Sindsdien zijn wij met regelmaat gaan samenwerken.

Simone is een zeer ervaren trainer en heeft een grote expertise in de psychiatrie. Zij is gedreven en prettig om mee samen te werken.

Samen met haar geef ik trainingen, meestal gericht op psychiatrische problematiek, waarin we deelnemers stapsgewijs meenemen in de opbouw van de training. Dit voelt voor deelnemers veilig en is duidelijk. Ook in deze trainingen krijg ik ruimte voor mijn eigen inbreng, waardoor ik ook telkens weer kan leren. Dat is het mooie van mijn vak als trainingsacteur.

Florence: trainer en coach

Bij Florence een grote zorgorganisatie in Den haag en omgeving werk ik op een locatie als trainer/coach. Ik train of coach medewerkers in het omgang met soms complex gedrag van bewoners, samenwerking, assertiviteit, gastvrijheid en zelfzorg ( goed voor  jezelf zorgen om het vol te kunnen houden).

Binnen de locatie waar ik werkzaam ben krijg ik veel ruimte om met bovengenoemde aan de slag te gaan, maar kan en mag ik ook meedenken in organisatorische zaken en kan ik het management en andere disciplines coachen in diverse onderwerpen.

In trainingen meestal rondom psychiatrische problematiek gerelateerd nemen wij de deelnemers stapsgewijs mee in de opbouw van de training. Dit voelt voor deelnemers veilig en is duidelijk. Ook in deze trainingen krijg ik ruimte voor mijn eigen inbreng.

Partneroverzicht

 

Vliegeren met tegenwind: https://vliegerenmettegenwind.wordpress.com/

Corrie van Nieuwkerk; https://vliegerenmettegenwind.wordpress.com/

Alexandra Maris; http://www.vananaarbtrainingen.nl/over_ons.html

Theater voor iedereen; http://www.theatervooriedereen.nl/

Ontwerp logo: Evelyn van de Bildt

Website; http://www.webtify.nl/

Els van Leeuwen School tegen pesten https://schooltegenschelden.nl/

Simone Grooters SG trainingen en coaching http://www.sgtraining.nl/

Bernadette van den Brekel, trainingen weerbaar op je werk https://vandenbrekeltrainingen.nl/

Hoge school van Utrecht, faculteit verpleegkunde http://www.hu.nl/

Universiteit van Utrecht, department Farmaceutische wetenschappen

Trifier trainingen & opleidingen http://www.trifier.nl/

Florence zorgorganisatie http://www.florence.nl/

NVvT (Nederlandse vereniging van trainingsacteurs) https://www.nvvt.nl/

MBO Utrecht Horeca & Toerisme en Event https://www.mboutrecht.nl/