Over Ton van de Bildt

“Voortdurend stromen en in beweging zijn: daar geloof ik in!”

Als trainingsacteur combineer ik al mijn specialismen: mijn tientallen jaren ervaring in de zorg als verpleegkundige, leidinggevende en HRM-adviseur en mijn uitgebreide ervaring als acteur en regisseur in het theater en scriptschrijver voor toneel, film- en dansvoorstellingen. In 2012 heb ik de opleiding Trainingsacteur (WWLA Acteur m/v in het Bedrijfsleven®) voor het bedrijfsleven gevolgd bij Loes Wouterson en André Witbreuk. Een van de beste keuzes van mijn leven.

Als (team) coach stel ik mij open op voor mensen, probeer ze een spiegel voor te houden en als insteek heb ik altijd om positief te zijn. Te geloven in jezelf, kwaliteiten in mensen naar boven te halen en die kwaliteit te gebruiken in je werk of anderszins.

De workshops zijn altijd op maat, waarbij ik de klantvraag op de juiste manier weet te vertalen naar een praktische en inspirerende workshop.

Ik kan putten uit een ruime ervaring vanuit mijn diverse achtergrond en kan meestal goed inschatten wat de klant nodig heeft.
De workshops worden aangepast op de vraag van de klant en deelnemer.

Mocht u de vraag stellen en ik heb de expertise niet of onvoldoende, dan heb ik een groot en professioneel netwerk waar ik uit kan putten.

Rots en water, daar staat de achtergrondfoto voor. Hij is genomen in het noorden van Israël, vlak bij de grens met Libanon. De rots betekent voor mij: stevig, robuust, ergens voor staan.

Tegelijkertijd is een deel van de rots onder water, net als bij mensen. Je weet niet alles van jezelf. En je wilt niet alles laten zien.

Het water staat voor stromen en bewegen. Het kan tegen de rots aanslaan en de rots vormen. Maar het kan ook rustig kabbelen, meebewegen. In trainingen of coaching in de praktijk draait het om beide: soms moet iemand leren om te staan als een rots. En soms om mee te bewegen zoals het water.