Over Ton
Als trainingsacteur kan ik in diverse trainingen dienen als levend oefenmateriaal voor deelnemers die zich verder willen ontwikkelen.

Een trainingsacteur helpt je groeien

Trainingsacteur zijn is mijn passie, omdat ik graag levend oefenmateriaal voor de ander ben en al mijn communicatieve ervaring kan inzetten om de ander te helpen groeien. De deelnemers voelen zich altijd gehoord, gezien en geaccepteerd en kunnen veel met de feedback die ik ze geef.

Ga als deelnemer in trainingen uit van je eigen kracht en ontdek in een training verborgen talenten en kwaliteiten. Voortdurend stromen en in beweging zijn: daar geloof ik in!

Ervaring als trainingsacteur

Als trainingsacteur combineer ik al mijn specialismen: mijn tientallen jaren ervaring in de zorg als verpleegkundige, leidinggevende en HRM-adviseur en mijn uitgebreide ervaring als acteur en regisseur in het theater en scriptschrijver voor toneel, film- en dansvoorstellingen. In 2012 heb ik de opleiding Trainingsacteur (WWLA Acteur m/v in het Bedrijfsleven®) voor het bedrijfsleven gevolgd bij Loes Wouterson en André Witbreuk. Een van de beste keuzes van mijn leven.

Over de achtergrondfoto

Rots en water, daar staat de achtergrondfoto voor. Hij is genomen in het noorden van Israël, vlak bij de grens met Libanon. De rots betekent voor mij: stevig, robuust, ergens voor staan. Tegelijkertijd is een deel van de rots onder water, net als bij mensen. Je weet niet alles van jezelf. En je wilt niet alles laten zien. Het water staat voor stromen en bewegen. Het kan tegen de rots aanslaan en de rots vormen. Maar het kan ook rustig kabbelen, meebewegen. In trainingen draait het om beide: soms moet iemand leren om te staan als een rots. En soms om mee te bewegen zoals het water.